O bendu TIK TAK

Tik tak bend muzika za svadbe čine vrsni i iskusni muzičari, sa dugim stažom, bez obzira na godine života. Uvek nasmejani i raspoloženi čine nastup dopadljivim za uho i oko. Ljubav prema muzici je ono sto ih pokreće tokom svih ovih godina...
Bend broji sedam članova a to su :

Jelena vokal

Jelena - vokal

U muzici je profesionalno preko 10 godina, a jos kao dete je bila ucesnik na raznim takmicenjima pevaca amatera gde je osvajala najvise nagrade. 2004 godine se prijavljuje na takmicenje „ zvezde granda“ gde ostvaruje plasman u cetvrt finale. Svoje pevanje usavrsava kod operske pevacice Srpskog narodnog pozorista Sanele Mitrovic. Njena kristalno cista boja glasa joj dozvoljava da se podjednako snalazi u narodnoj, zabavnoj, kao i u stranoj muzici. Ni jedan zanr joj nije stran, a gde god da se pojavi za njom se cuju samo reci hvale. Oprema: mikrofon-Shure beta 58a sa pratecom opremom

Dijana vokal

Dijana - vokal

Profesionalno se bavi pevanjem oko 13 godina, tokom kojih je učestvovala na mnogim takmičenjima, osvajajući najviše nagrade kao i prva mesta na mnogima od njih, kao što su 3-ći ciklus serijala 3K- Dur, 3 godine za redom prva mesta na takmičenju "Novosadsko leto", potom i nagrada publike na takmičenju " prvi glas Vojvodine", kao i mnoga druga. Predstavljala je i Vojvodjansku omladinu u inostranstvu, a tokom godina je najviše svojim glasom oduševljavala publiku po mnogim poznatim klubovima u Novom Sadu, Beogradu, ali i svuda po Srbiji, najčešće i najbolje izvodeći stranu muziku, svih žanrova, medjutim i domaća i narodna muzika joj svakako nisu nepoznati.

Darko vokal

Darko - vokal

Svojom harizmom i vanserijskim glasom nastupe Tik Tak benda cini nezaboravnim. Inace rec je o odlicnom interpretatoru narodne muzike sa ogromnim repertoarom (nema sta ne zna :) ). Veoma pristupacan i sto je najvaznije prizeman, s' obzirom na kvalitete koje poseduje. Uvek spreman za salu i dostupan za spontanu komunikaciju sa svima

Adam gitara

Adam - gitara & vocal

Svira gitaru od trećeg razreda Osnovne škole, da bi u šestom nenadano počeo da svira bas, pošto je aktuelni basista školskog orkestra morao da bude aktivni učesnik svoje maturske večeri. Tu priliku nije ispustio. Svira i danas. (Bass guitar Yamaha model-Nathan East BB) Sa Tik Tak bendom prošao kroz sve faze. Veoma lepo peva zabavnjake, pa se stoga nije smatrao kompetentnim da učestvuje u do sada održanim ciklusima izbora za novu zvezdu Granda. Aktivno se bavi naukom, autor je preko trideset naučnih radova objavljenih u domaćim i međunarodnim časopisima, ali o tome drugom prilikom i na nekom drugom sajtu...Svira Fender Jazz bass made in USA !

Jelena vokal

Miki – bubnjevi

Sta reci o ovom izanrednom instrumentalisti, a da ne bude u superlativu. Dovoljan podatak je da je u pitanju jedan od najtrazenijih studijskih muzicara na ovim prostorima. Svojom pozitivnom energijom prosto nosi atmosferu na svadbenom veselju, posto se iza maske vrsnog muzicara krije originalan humorista i zabavljac.

Sale gitara

Sale – gitara

Rodjen kao veoma mali,cetiri godine posle prvog Woodstocka. Prvu gitaru mu je doneo Deda mraz na (ne)pismeni zahtev u 6. godini. Muzika, sport i priroda prave pletenicu njegovog života. Pacifista koji nikada nije bio na Pacificu. Fenderomaniac, trenutno poseduje American standarda i Vintage `60s. Muzički uzori od Stevie Ray Vaughana do Zorana Starčevica. Svira u Tik Tak u izmedju dve i dve hiljade godina (izgubljen u prostoru i vremenu, pa nezna tačno).Maximalno ozbiljan u svojoj neozbiljnosti.

Zelimir klavijature

Želimir – klavijature & vocal

Sa sedam godina su mu bili prvi dodiri sa muzikom. Tada je upisao muzicku skolu, odsek harmonika, u klasi profesorice Vesne Jovanovic, koju je zavrsio kao jedan od najtalentovanijih u generaciji. U prilog tome govore i brojne nagrade za orkestarsko, kao i samostalno izvodjenje kompozicija, medju kojima se najvise izdvaja osvojena druga nagrada u Smederevu 1995, kao i treca nagrada u Beogradu 1996. Takmicenja su bila na nivou tadasnje Jugoslavije. Nakon zavrsene muzicke skole nastavlja dalje privatno usavrsavanje. Svira vise od 20 godina. Padjednako dobro se snalazi na klavijaturi kao i na harmonici. Oprema: Harmonika-guerrini superior 2 Klavijature-korg triton clasic,yamaha mo6, korg pa 800 i sva prateca oprema.